Επιστροφές

Επιστροφές προιόντων γίνονται δεκτές μέσα σε δεκαπέντε (15) εργάσιμες μέρες για επιστροφές εντός Ελλάδας και είκοσι (20) εργάσιμες μέρες για αποστολές εξωτερικού, από την ημέρα παράδοσης.
Σε περίπτωση που η παραγγελία δεν έχει εκτελεστεί, ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω email.

Όλα τα προιόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση. Δεν θα πρέπει να έχουν αφαιρεθεί τα ταμπελάκια και θα πρέπει να συνοδεύονται από την αντίστοιχη απόδειξη ή τιμολόγιο.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε προιόντα θα πρέπει καταρχήν να στείλετε σχετικό e-mail στο info@la-stampa.gr συμπεριλαμβάνοντας τον κωδικό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, αιτιολογώντας γιατί επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος και αν επιθυμείτε αντικατάσταση. Στη συνέχεια θα λάβετε ενημέρωση μέσω e-mail και τότε μπορείτε να στείλετε τα προιόντα προς επιστροφή στην παρακάτω διεύθυνση:

La Stampa International Fashion House
Κω 10
144 52, Μεταμόρφωση, Αθήνα
Τ: +30 210 34 16 320

Τα προιόντα που βρίσκονται σε προσφορά μπορούν να επιστραφούν μόνο για αντικατάσταση μεγέθους εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

Την ευθύνη για την επιστροφή των προιόντων στην διεύθυνση της La Stampa International Fashion House έχει ο πελάτης. H La Stampa αναλαμβάνει την ευθύνη της επιστροφής των προιόντων μόνο σε περίπτωση αποστολής λάθος κωδικού ή ελαττωματικού προιόντος.

Loading...